Innovatie is de sleutel tot een toekomstbestendige samenleving. Daarom krijg ik energie van innovatieve projecten. Het maakt daarbij voor mij nauwelijks uit over welk onderwerp het gaat.  Zolang de innovatie verbetering en/of verduurzaming teweegbrengt, word ik er enthousiast van.

Mijn brede interesse schemert ook door in mijn opleiding. Na mijn Bachelor Scheikunde, heb ik de Master Climate Studies gevolgd. Als Bèta-wetenschapper zijnde, ben ik uiteindelijk afgestudeerd in de richting van luchtkwaliteit. Daarbij heb ik gewerkt met rekenmodellen en grote hoeveelheden data. Door mijn daaropvolgende werkervaring als adviseur in de milieusector, heb ik geleerd om te werken met overheidsbeleid, wet- en regelgeving en het gestructureerd aanpakken van projecten. Ik ben daarin nauwkeurig en zie het als een uitdaging om zaken helder op te schrijven. Vooral als het complexer wordt.

Ik leerde het al tijdens mijn Master, en ik ben het tegengekomen in de praktijk: de overheid en het bedrijfsleven hebben elkaar nodig om de samenleving toekomstbestendig te maken. Subsidies zijn daar een perfect middel voor. Ik kijk er dan ook naar uit om met jouw project aan de slag te gaan.