In de afgelopen jaren ben ik opgeleid tot medisch wetenschapper met een verdere specialisatie in voedingsfysiologie. Het lichaam beschouw ik als een meesterwerk, waarin minuscule onderdelen als raamwerk fungeren voor complexe stelsels en functionele systemen. Het feit dat ogenschijnlijk verwaarloosbare veranderingen van grote invloed kunnen zijn op het algemeen functioneren, fascineert mij. Deze gedachtegang trek ik dan ook graag door in andere thema’s, waaronder duurzaamheid. 

Als consultant richt ik me op projecten gerelateerd aan voeding, gezondheidszorg en duurzaamheid om zo een positieve bijdrage te kunnen leveren aan een gezonde, duurzame wereld: de wereld van morgen. Het creëren van een verbinding tussen de wetenschap, met de nieuwste ontwikkelingen, en de praktijk, is wat het schrijven van subsidieaanvragen zo uitdagend maakt. Het zorgt er enerzijds voor dat ik de nieuwste ontwikkelingen kan bestuderen èn begrijpen en anderzijds dat ik de belangen en uiteindelijke gevolgen over kan brengen op een derde partij.

Graag luister ik naar de innovatieve ideeën die jij, als ondernemer of organisatie, aan deze wereld te bieden hebt. 

Tot gauw, Laura