Een spin in het web. Zo zou ik mezelf graag typeren. Zodra het web trilt, ga ik erop af, nieuwsgierig naar wat die trilling veroorzaakt. Vervolgens ga ik daar op een creatieve manier mee om, verwerk het en keer terug naar het middelpunt van mijn web om zo het overzicht te bewaren.

Met andere woorden: ik houd ervan de touwtjes in handen te hebben en processen aan te sturen. Maar ook nieuwe dingen ontdekken en leren. Voor mij is het mooiste al die nieuwe informatie te verwerken in begrijpelijke taal, zodat ik dat ook met jou kan delen. Die creativiteit, vooral op het gebied van taal, zit er al van jongs af aan in. Tijdens mijn opleiding Journalistiek en Communicatie aan de Fontys Hogeschool in Tilburg ben ik me er verder in gaan verdiepen. Hierna was ik werkzaam bij verschillende huis-aan-huis kranten, vooral met schrijven natuurlijk. Daarnaast met het aansturen van een redactieteam, plannen en organiseren zodat er iedere week weer een krant op de deurmat valt. Managen en organiseren, deadline gestuurd werken: ik heb het allemaal in me.

Die ervaringen zet ik nu graag in bij Innovencio. Samen met mijn collega’s speur ik voor jou naar nieuwe subsidiemogelijkheden, houd bij wanneer regelingen opengaan, sluiten of veranderen. Al die gegevens vertaal ik naar leesbare èn informatieve artikelen op onze website, sociale media en in onze nieuwsbrief.

Daarnaast spring ik bij waar nodig: lees bijvoorbeeld mee met projectplannen, maar en help mijn collega’s ook bij een soepel verloop van jouw subsidieaanvraag. Vind jij het leuk om meer te vertellen over jouw project dat dankzij een subsidieaanvraag via Innovencio van de grond is gekomen? Dan ben ik ook nieuwsgierig naar jou!