Het is voor mij een mooie uitdaging om met Innovencio bedrijven te ondersteunen door innovatieve en duurzame ideeën naar een hoger plan te tillen met behulp van subsidies.
Zeker nu innovatie en verduurzaming zo nodig zijn omdat we als maatschappij echt aan de slag moeten op dit gebied. Daarom ben ik heel enthousiast dat ik als compliance consultant mijn kwaliteiten kan inzetten voor onze klanten.
Na het afronden van mijn opleiding Nederlands Recht in de jaren ’90 rolde ik in ons familiebedrijf en was ik jarenlang ondernemer. Na verkoop van mijn bedrijf in 2020 werkte ik als financieel medewerker en financial controller. Ook volgde ik nog een opleiding Financial Control.
Binnen het compliance team ben ik als jurist en financiële duizendpoot heel breed inzetbaar. Ook mijn managementervaring komt heel goed van pas. Voor mij staan onze klanten centraal en zoek ik altijd naar passende oplossingen waarbij het belang van de ondernemer niet uit het oog wordt verloren.
Naast mijn werk voor Innovencio ben ik ook taalcoach voor kinderen met een taalachterstand. Verder houd ik van lezen, yoga en hardlopen. Ook is het heerlijk om tijd met mijn fijne gezin door te brengen.