Mijn passie ligt bij innovatie, hoe maken we onze samenleving gezonder en veerkrachtiger? Bij het aanpakken van gezondheidsproblemen geloof ik in de kracht van de wetenschap en technologie. Door mijn achtergrond in voeding en gezondheid, samen met mijn expertise in biotechnologie, ben ik in staat meerwaarde te bieden bij projecten die het welzijn van mensen kunnen verbeteren.

In mijn vrije tijd ben ik actief betrokken bij scouting. Het is leuk jongeren te begeleiden en mezelf daarbij te ontwikkelen en verbinding te zoeken met de natuur. Op die manier geef ik iets terug aan de gemeenschap en hoop ik ook dat kinderen van jongs af aan bewuster kijken wat er leeft en hoe we goed voor onze leefomgeving zorgen. Verder vind je me waarschijnlijk met mijn neus in een goed boek als ik niet aan het werk ben of actief binnen de scouting. Met mijn nieuwsgierige aard blijf ik graag leren en groeien.

Voor het leefbaar houden van deze wereld zijn snelle veranderingen en innovatie nodig. Als consultant sta ik voor je klaar om baanbrekende ideeën tot leven te brengen. Al mijn kennis en toewijding zet ik graag in voor het vormgeven van projecten waarmee we duurzame impact creëren. Alleen samen kunnen we de toekomst vormgeven.