Mijn interesse in het vraagstuk hoe organisaties in staat zijn succesvol te ondernemen, is de belangrijkste reden geweest voor mijn keuze om de studie Bedrijfskunde te gaan volgen. Tijdens mijn studie ben ik als generalist opgeleid en heb ik kennis genomen van een breed scala aan bedrijfsactiviteiten die binnen verschillende sectoren worden uitgevoerd. Het analyseren van de interne en externe omgeving van organisaties lag binnen mijn studie ten grondslag aan het in kaart brengen van de strategie van een organisatie, ofwel de reden van succes of geen succes. Hiernaast heb ik tijdens mijn stages tevens op procesniveau analyses uitgevoerd met als doel het optimaliseren van processen- en deelprocessen.

Bij Innovencio kom ik in aanraking met de meest innovatieve projecten, waarbij wij samen met onze klanten beogen bij te dragen aan nationale als zowel internationale doelen. Thema’s als: “circulaire economie”, “energie transitie”, “sleuteltechnologieën” interesseren mij enorm. Het is prachtig om in de dynamische subsidiewereld werkzaam te zijn. De innovatiekracht van de mens geeft mij namelijk alle hoop dat we samen ‘s werelds grootste uitdagingen, zoals klimaatverandering, voedseltekort en betaalbare zorg, kunnen oplossen door te innoveren.

Voldoening haal ik uit het bijdragen aan een succesvolle realisatie, maar ook de maximalisatie van de invloed van uw project. Samen met jou zorg ik ervoor dat het project voldoet aan alle voorwaarden die bij een subsidietraject komen kijken, waarmee we samen het project tot een succesvol einde brengen!