Ik zeg vaak dat ik mijn passie voor duurzaamheid heb ontdekt tijdens mijn master business informatics, en specifiek tijdens mijn masterscriptie. Hierdoor ben ik zowel binnen als buiten mijn studie betrokken geraakt bij de zoektocht naar rechtvaardige oplossingen voor de klimaatcrisis. Maar eigenlijk begon dit al veel eerder. Ik ben al mijn halve leven een padvinder, en heb hier naast een breed scala aan sociale en praktische vaardigheden, ook respect voor de natuur geleerd. De levenslessen en principes hieruit neem ik elke dag mee, en ik laat elke plek graag een beetje beter achter dan ik deze gevonden heb.

Los van een enorme leergierigheid en brede interesses, heeft mijn academische carrière mij veel kennis gebracht op het gebied van ICT en de innovatieve toepassingen daarvan. Ik combineer dan ook graag mijn kennis en interesses met mijn passie voor duurzaamheid en innovaties bij Innovencio.

Ik krijg enorm veel energie van dit werk, en zet dit enthousiasme maar wat graag in om jouw subsidieaanvraag een succes te maken.