Werkt jouw bedrijf in internationaal verband aan een innovatief project waarmee de Europese wetenschap of industrie gestimuleerd wordt? Misschien kom je dan wel in aanmerking voor ondersteuning van het Europese programma Horizon 2020!

Wat is Horizon 2020?

Dit is het grootste programma van de Europese Commissie, waarmee zij onderzoek en innovatie stimuleren in de academische wereld en het bedrijfsleven. Dit resulteert in vooruitgang in de Europese wetenschap, industrieel leiderschap en oplossingen voor maatschappelijke problemen. Zo kan Europa haar concurrentievermogen vergroten.

Wie komt in aanmerking?

Iedereen kan meedoen aan het Horizon 2020 programma, van individuele onderzoekers tot grote organisaties! Je maakt kans op subsidie uit dit grote Europese subsidieprogramma als je actief bent in onderzoek, technologische ontwikkeling of innovatie in internationaal verband.

Vanwege de brede scope van dit programma is dit mogelijk voor jou dé kans om te groeien, zowel economisch als in FTE! Hiermee kun je bovendien een positief imago creëren op de Europese markt, door bij te dragen aan de doelstellingen van de EU.

Waarom Innovencio?

Naast het feit dat Horizon 2020 vele mogelijkheden biedt, komt bij een subsidieaanvraag binnen dit programma veel kijken. De eisen en verwachtingen zijn hoog, er zijn veel geïnteresseerden en daardoor zijn de slagingskansen laag. Wij kunnen jou helpen om de kans op een succesvolle aanvraag te vergroten!

Wil je meer weten?

Bekijk dan onze pagina over Horizon 2020 of neem contact met ons op!