Once in a LIFEtime opportunity!

Mis de openstelling van het subsidieprogramma LIFE 2019 niet

Werk jij aan een innovatie met voordelen voor het milieu of een beter klimaat?  En ben je op zoek naar net dat beetje financiële ondersteuning om dit mogelijk te maken? Mis dan de subsidiekansen uit het subsidieprogramma LIFE dan niet! Met tot wel 75% subsidie over de projectkosten is dit dé perfecte financiële injectie. Interesse? Lees dan verder, of neem direct vrijblijvend contact op met onze LIFE expert Bart van Bussel!

LIFE 2019 geopend

De LIFE-regeling is sinds april 2019 open voor ondernemers, kleine mkb’ers tot grote multinationals, overheden en NGO’s. Samenwerken mag, maar is niet verplicht. Je bent daarnaast vrij om te kiezen wat voor wie voor jou de beste partner is. Dit mag ook een buitenlandse partij zijn. Een van de -weinige- vereisten is dat je een duurzaam en innovatief idee hebt.

Projectthema’s voor de LIFE 2019

Kansrijke projecten voor LIFE 2019 sluiten aan bij het Europese beleid. En bieden een oplossing voor een
Europese vraagstelling over milieu, natuur of klimaat. De volgende thema’s vallen binnen de LIFE 2019:

  • Milieu en resource efficiency;
  • Natuur en Biodiversiteit;
  • Milieubeheer en informatie;
  • Klimaatmitigatie;
  • Klimaatadaptatie; en
  • Klimaatbeleid en informatie

Waar we je graag op willen wijzen, is dat deze thema’s veel breder zijn dan je nu wellicht denkt. Veel projecten, ook dat van jou, passen bij deze thema’s. Wil je weten wat de kans van jouw project is? Neem dan vrijblijvend contact op met Bart via 06-27 47 48 95.

Bugdet én een internationaal podium voor jouw bedrijf

Europa heeft grote ambities om de klimaatdoelstelling te halen. Zij stelt deze ronde dan ook ruim €3.4 biljoen aan
financiering hiervoor beschikbaar. Voor kleine kortlopende projecten maar zeker ook grote projecten met een langere looptijd.  Looptijden van bijvoorbeeld 5 jaar en budgetten van meer dan een half miljoen zijn zeer geen uitzondering binnen LIFE. The sky is the limit!

Extra voordeel is dat naast de financiering, je een podium krijgt binnen Europa. Ideaal voor jou als ambitieuze
ondernemer als je op zoek bent naar internationale naamsbekendheid. Getriggerd? Neem direct contact op met
Bart, via bart@innovencio.nl of bel hem op 06-27 47 48 95.

Waarom deze subsidie aanvragen via Innovencio?

Als je besluit een LIFE subsidie aan te gaan vragen, ga je de competitie aan met innovatieve en ambitieuze partijen uit heel Europa. Een mooie uitdaging die we graag samen met jou tot een succesvol einde brengen. Wij weten uit ervaring welk projectidee een kans maakt. Én hoe we jouw project omvormen tot een aanvraag die scherp aansluit bij de subsidievoorwaarden.

Dus hoort ook jouw bedrijf bij het neusje van de zalm binnen Europa op het gebied van klimaatinnovatie? Laat ons je helpen dit verder waar te maken! Bel ons en wie weet vieren we binnenkort jouw volgende succes. Wacht niet te lang want de eerste fase heeft een sluitingsdatum op 17 juni!

Bart van Bussel

Expert subsidieprogramma LIFE