Zet jij graag je tanden in innovatieve projecten?

En ben jij niet alleen nieuwsgierig en ondernemend, maar ook analytisch, verantwoordelijk en communicatief vaardig?
Dan hebben we voor jou een uitdagende baan als Junior Consultant!

Wat biedt Innovencio jou?

Een team van 25 slimme, enthousiaste en betrokken collega’s bij een jonge, succesvol en snelgroeiende organisatie. Samen met hen werk je aan het binnenhalen van subsidies voor de mooiste innovatieprojecten van de meest uiteenlopende klanten. Uiteraard is het mogelijk deels thuis te werken. Als je naar kantoor komt, is dit een mooie werkplek – in het sfeervolle, 19e -eeuwse Slot Rossum nabij Zaltbommel.

Naast een goed salaris en uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden vindt Innovencio het minstens zo belangrijk je te laten zien dat we blij zijn met jouw bijdrage. We hechten veel waarde aan het gevoel dat jij je écht gewaardeerd voelt en het vertrouwen krijgt. Je komt dan ook terecht in een organisatie waar respect voor elkaar hand in hand gaan met hard werken.

Wat ga je precies doen als Junior Consultant bij Innovencio?

Om te snappen wat jij gaat doen in deze veelzijdige functie, moet je eerst begrijpen wat Innovencio doet. Onze klanten zijn bedrijven die bezig zijn met baanbrekende innovaties. Veelal op het vlak van duurzaamheid. Innovencio helpt haar klanten bij het optimaliseren van die innovaties en bij het vinden van subsidies om ze te financieren. Jij gaat dus ondernemers, kennisinstellingen en de overheid met elkaar verbinden om met subsidies meer innovatie mogelijk te maken.

Werkervaring is hierbij geen vereiste, als het je aanspreekt met innovatie bezig te zijn, leren wij je de fijne kneepjes van het vak.

Als Junior Consultant heb je een verrassend brede en uitdagende functie. Met een meer ervaren consultant als buddy, ga je zelfstandig aan de slag.

In het kort komt het erop neer dat jij zorgt dat een projectplan wordt geschreven en daarmee subsidiegelden binnengehaald. Je werkt voor toonaangevende bedrijven die met baanbrekende innovaties bezig zijn.

Samen met onze consultants -met een andere achtergrond- werk je aan subsidieaanvragen waardoor een kansrijk project en bijhorende subsidieaanvraag ontstaat. Innovatie en de businesscase staan hierbij centraal. In veel projecten gaat het om samenwerkingen tussen bedrijven, kennisinstellingen en overheden. De ambities van deze verschillende partijen breng jij samen! Je vormt de brug tussen het beleid van de overheid en de innovatieplannen van bedrijven. Afhankelijk van je ervaring en de omvang van de opdracht werk je alleen of in teamverband aan een dossier. Op termijn kun je zeker doorgroeien.

Wanneer zijn Innovencio en jij een goede match?

Binnen Innovencio is het uiteraard van groot belang met het team tot goede resultaten te komen. Collegialiteit, aanpassingsvermogen, verantwoordelijkheidsgevoel en humor zijn hierbij onmisbaar! Als je kijkt naar de functie, begrijp je dat we iemand zoeken die het leuk vindt zich steeds weer te verdiepen in nieuwe en wijzigende (inter-)nationale subsidieregelingen en -voorwaarden. Tevens ben je administratief en financieel goed onderlegd.

Vanwege de complexiteit van het werk is een afgeronde universitaire opleiding (bijvoorbeeld Chemie, Technische Bedrijfskunde, Informatica, Natuurkunde, Biologie) een must. Je hebt een commercieel gevoel en beschikt over bovengemiddelde communicatieve vaardigheden.

Daarnaast raak je niet gauw in de stress, ben je een fijne collega, werk je gestructureerd, nauwkeurig en ben je nieuwsgierig en proactief.

Interesse?

Stuur je motivatie en cv naar info@innovencio.nl. We zien jouw sollicitatie graag tegemoet. Of je nu wel of geen (subsidie) ervaring hebt, word je enthousiast van de vacature dan komt zij graag met je in contact!

Meer weten omtrent deze functie of de procedure? Bel ons via 0418 – 841 885.