Ben jij…

… nieuwsgierig en ondernemend en heb je grote interesse in innovaties?
… analytisch, verantwoordelijk en communicatief vaardig richting interne en externe klanten?

Dan zoeken we jou voor onze vacature Junior Consultant Duurzaamheid!

Wat heeft Innovencio jou te bieden?

Innovencio is een jong, succesvol en snelgroeiend advieskantoor. Als je komt werken bij Innovencio krijg je een mooie werkplek – het sfeervolle, 19e -eeuwse Slot Rossum nabij Zaltbommel. Uiteraard kun je ook een deel van je week thuiswerken. Je wordt opgenomen in een team van 25 slimme, enthousiaste en betrokken collega’s en werkt samen met hen aan de mooiste innovatieprojecten van de meest uiteenlopende klanten.

Uiteraard horen bij een goede baan een goed salaris en uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden. Maar Innovencio vindt het minstens zo belangrijk dat je weet dat ze je écht waarderen, vertrouwen en blij zijn met jouw bijdrage. Je komt dan ook terecht in een organisatie waar respect voor elkaar hand in hand gaat met hard werken.

Als dit zaken zijn die jou aanspreken, lees dan gauw verder!

Wat ga je doen als Junior Consultant Innovatie bij Innovencio?

Om te begrijpen wat jij zult gaan doen bij Innovencio, moet je eerst begrijpen wat Innovencio doet. De klanten van Innovencio zijn bedrijven die met baanbrekende innovaties bezig zijn, veelal op het vlak van innovatie en duurzaamheid. Innovencio helpt haar klanten om die innovaties te optimaliseren en om subsidies te vinden om die innovaties te financieren. Innovencio verbindt ondernemers, kennisinstellingen en de overheid om met subsidies meer innovatie mogelijk te maken.

Als consultant ben je onderdeel van het hart van Innovencio en heb je een verrassend veelzijdige en uitdagende functie. In het kort komt het erop neer dat jij zorgt dat een projectplan wordt geschreven en daarmee subsidiegelden worden binnengehaald. Je werkt voor bedrijven die met baanbrekende innovaties en investeringen in duurzaamheidbezig zijn, Innovencio werkt voor toonaangevende bedrijven.

Je werkt samen met consultants -met een andere achtergrond- bij het aanvragen van subsidies waardoor een kansrijk project en subsidieaanvraag wordt ontwikkeld. Hierbij staat de innovatie en de businesscase centraal.. Je vormt de brug tussen het beleid van de overheid en de innovatie- en verduurzamingsplannen van bedrijven. Afhankelijk van je ervaring en de omvang van de opdracht werk je alleen of in teamverband aan een dossier en kun je op termijn doorgroeien.

Wanneer zijn Innovencio en jij een goede match?

Binnen Innovencio is het uiteraard van groot belang om binnen het team tot goede resultaten te komen. Collegialiteit, aanpassingsvermogen, verantwoordelijkheidsgevoel en humor zijn hierbij onmisbaar! Als je kijkt naar de functie, begrijp je dat we iemand zoeken die het leuk vindt om zich steeds weer te verdiepen in nieuwe en wijzigende (inter-)nationale subsidieregelingen en -voorwaarden, en die administratief en financieel goed onderlegd is.

Vanwege de complexiteit van het werk is een afgeronde Universitaire opleiding) een must. Bij voorkeur is dit een bèta-opleiding. (zoals Chemie, Biologie etc.) Je beheerst de Nederlandse taal uitstekend (Engels is een pre) en beschikt over bovengemiddelde communicatieve vaardigheden.

Daarnaast raak je niet gauw in de stress, ben je een fijne collega, vind je het fijn om gestructureerd en nauwkeurig te werken en ben je zelfstandig, nieuwsgierig en proactief.

Interesse?

Stuur je motivatie en cv naar Bart@innovencio.nl. Bart ziet jouw sollicitatie graag tegemoet. Of je nou wel of geen (subsidie) ervaring hebt, als je enthousiast wordt van de vacature komt hij graag met je in contact!

Ook voor aanvullende informatie omtrent deze functie of de procedure kun je contact opnemen met Bart, per telefoon op 06 – 274 748 95.