Zet jij graag je tanden in uitdagende projecten?

En ben jij niet alleen nieuwsgierig en ondernemend maar ook analytisch, verantwoordelijk en communicatief vaardig met een grote interesse in duurzaamheid of innovaties?

Dan zoeken we jou als onze nieuwe lead consultant!

Wat biedt Innovencio jou?

Een team van 30 slimme, enthousiaste en betrokken collega’s bij een jong, succesvol en snelgroeiende organisatie. Met hen werk je samen aan het binnenhalen van subsidies voor de mooiste innovatieprojecten van de meest uiteenlopende klanten. Uiteraard is het mogelijk deels thuis te werken. Als je naar kantoor komt, is dit een mooie werkplek – in het sfeervolle, 19e -eeuwse Slot Rossum nabij Zaltbommel.

Naast een goed salaris en uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden vindt Innovencio het minstens zo belangrijk je te laten zien dat we blij zijn met jouw bijdrage. We hechten veel waarde aan het gevoel dat jij je écht gewaardeerd voelt en het vertrouwen krijgt. Je komt dan ook terecht in een organisatie waar respect voor elkaar hand in hand gaan met hard werken.

Spreekt dit jou aan, lees dan gauw verder!

Wat doe je precies als lead consultant bij Innovencio?

Om te snappen wat jij gaat doen in deze veelzijdige functie, moet je eerst begrijpen wat Innovencio doet. Onze klanten zijn toonaangevende bedrijven die bezig zijn met innovaties op het gebied van vernieuwing en verduurzaming. Innovencio helpt haar klanten bij het optimaliseren van die innovaties en bij het vinden van subsidies om ze te financieren.

Als lead consultant vorm je het hart van Innovencio en heb je een verrassend brede en uitdagende functie. In het kort komt het erop neer dat jij verantwoordelijk bent voor voor het binnenhalen van subsidiegelden. Dat betekent dat je de juiste kansen voor onze klanten detecteert en vervolgens het gehele aanvraagtraject begeleid.

Samen met andere consultants werk je aan subsidieaanvragen waardoor een kansrijk project en bijhorende subsidieaanvraag ontstaat. Innovatie, duurzaamheid en de businesscase staan hierbij centraal. In veel projecten gaat het om samenwerkingen tussen bedrijven, kennisinstellingen en overheden.
De ambities van deze verschillende partijen breng jij samen!  Je vormt de brug tussen het beleid van de overheid en de innovatieplannen van bedrijven. Afhankelijk van je ervaring en de omvang van de opdracht werk je alleen of in teamverband aan een dossier.

Wanneer zijn Innovencio en jij een goede match?

Uiteraard is het van groot belang met het Innovencio team tot goede resultaten te komen. Collegialiteit, aanpassingsvermogen, verantwoordelijkheidsgevoel en humor zijn hierbij onmisbaar! Kijkend naar de functie, begrijp je dat we iemand zoeken die het leuk vindt zich steeds weer te verdiepen in nieuwe en wijzigende (inter-)nationale subsidieregelingen en -voorwaarden. Tevens ben je administratief en financieel goed onderlegd.

Vanwege de complexiteit van het werk is een afgeronde Universitaire opleiding (bijvoorbeeld Chemie, Technische Bedrijfskunde, Informatica, Medische Technologie, Werktuigbouwkunde of Biologie) met ten minste 3 jaar relevante werkervaring (bijvoorbeeld als subsidieadviseur) een must. Je bent commercieel gedreven en beschikt over bovengemiddelde communicatieve vaardigheden.

Daarnaast raak je niet gauw in de stress, ben je een fijne collega, werk je gestructureerd, nauwkeurig en ben je zelfstandig, nieuwsgierig en proactief.

We zoeken iemand die voor deze functie vanaf 32 uur per week beschikbaar is.

Interesse?

Stuur je motivatie en cv naar info@innovencio.nl. Heb je nog geen subsidie-ervaring, maar ben je wel enthousiast over deze vacature? Ook dan komen graag met je in contact!

Meer weten omtrent deze functie of de procedure? Bel dan met Kees Vernooij via 06-48 55 36 05.