Korte omschrijving

Ben je een nieuwsgierige, administratief goed onderlegde HBO-er die graag zaken uitzoekt en regelt voor interne en externe klanten? Ben je bovendien accuraat, verantwoordelijk en communicatief vaardig? Dan zoeken we jou!

 

Functieomschrijving

Innovencio werkt voor bedrijven die met baanbrekende innovaties bezig zijn. Deze hebben financiële middelen nodig om hun ontwikkeling te financieren. Innovencio helpt ze hierbij en maakt zo het verschil, voor deze bedrijven en voor de wereld van innovatie.

Als compliance consultant vorm je het hart van Innovencio en heb je een verrassend veelzijdige en uitdagende functie. Je zorgt dat alles goed geregeld is en dat alle regels nageleefd worden. Je ondersteunt de subsidieconsultants bij het aanvragen van subsidies en ondersteunt de klanten bij de verantwoording aan subsidieverstrekkers.

Bij aanvang van elk subsidietraject richt jij je op de volledigheid en juistheid van de aanvragen, op de cijfermatige onderbouwing en het businessplan. Bij de verantwoordingsrapportages aan subsidieverstrekkers ben jij degene die de (veelal financiële) data verifieert en aanlevert. Vaak ben je als compliance consultant ook degene die de projectadministratie voert.

Afhankelijk van je ervaring en de omvang van de opdracht werk je alleen of in teamverband aan een dossier en kun je op termijn doorgroeien. Binnen Innovencio is het uiteraard van groot belang om binnen het team tot goede resultaten te komen. Collegialiteit, aanpassingsvermogen, verantwoordelijkheidsgevoel en humor zijn hierbij onmisbaar!

 

Functie-eisen

Als je kijkt naar de functie, begrijp je dat we iemand zoeken die het leuk vindt om zich steeds weer te verdiepen in nieuwe en wijzigende (inter-)nationale subsidieregelingen en -voorwaarden, en die daarnaast ook administratief en financieel goed onderlegd is.

Herken jij jezelf in de meeste van de volgende punten, dan ben je waarschijnlijk een interessante kandidaat voor deze vacature, en komen we heel graag met je in contact:

  • Je hebt afgeronde HBO opleiding (bijvoorbeeld HEAO-BE, HEAO-MER of HBO-BK), aangevuld met enkele jaren relevante werkervaring (subsidie-ervaring is geen must!);
  • Je hebt affiniteit met innovatie en met onderwerpen als duurzaamheid en circulariteit;
  • Je beheerst de Nederlandse taal uitstekend (Engels is een pre) en je beschikt over bovengemiddelde communicatieve vaardigheden;
  • Je bent daarnaast een stressbestendige en flexibele teamplayer;
  • Je bent bovendien gestructureerd, zelfstandig, proactief, nieuwsgierig, verantwoordelijk, betrokken, integer, sensitief, sociaal, nauwkeurig, kwaliteit- & resultaatgericht;
  • Tot slot woon je op redelijke reisafstand van Zaltbommel en ben je fulltime beschikbaar.

 

Bedrijfsprofiel

Innovencio verbindt ondernemers, kennisinstellingen en de overheid om met subsidies meer innovatie mogelijk te maken. Innovencio kent de subsidiewereld en weet wanneer een idee in aanmerking komt voor welke subsidie. Het idee wordt vertaald naar een kansrijke subsidieaanvraag waarmee innovatieve dromen werkelijkheid kunnen worden.

Innovencio kenmerkt zich in de markt door persoonlijke betrokkenheid, inhoudelijke deskundigheid, pragmatische aanpak, open communicatie en oprechte relaties. Het team binnen Innovencio kenmerkt zich door de fijne, open en dynamische sfeer en de bereidheid om samen één team te vormen waarbinnen iedereen kan excelleren. De persoonlijke sfeer met een grote mate van saamhorigheid binnen Innovencio is uniek en biedt volop ruimte voor een lolletje op zijn tijd.

Het is de ambitie van Innovencio om als team gezamenlijk successen te boeken in de markt en als personen en bedrijf te groeien. Afgelopen jaren is Innovencio gegroeid tot een middelgrote adviesorganisatie van inmiddels zo’n 20 enthousiaste medewerkers.

 

Arbeidsvoorwaarden

Innovencio vraagt veel, maar geeft er ook veel voor terug. Je krijgt een veelzijdige en uitdagende baan bij een snel groeiende organisatie in een boeiende branche die volop in beweging is. Ook krijg je een eigen plek in een stimulerende omgeving waarbinnen je de ruimte en het vertrouwen krijgt om te groeien in je eigen talenten, en word je onderdeel van een prettig team waarbinnen iedereen een belangrijke schakel vervult om samen kwaliteit te leveren.

Daarnaast krijg je een prima salaris, passende opleidingsmogelijkheden, goede secundaire arbeidsvoorwaarden en leuke teamactiviteiten.

Namens Innovencio verzorgt Maarten van de Sande de werving en selectie voor deze vacature. Voor aanvullende informatie omtrent deze functie of de procedure kun je contact opnemen met Maarten, per telefoon op 06 – 208 51 567 of per mail op maarten@maartenvandesande.com. Uiteraard gaan we zorgvuldig met je gegevens om.