Innovencio zoekt een enthousiaste administratief medewerker compliance!

Binnen onze jonge en snelgroeiende organisatie zijn wij op zoek naar een administratief medewerker compliance die minimaal 32 uur inzetbaar is.

Innovencio houdt zich bezig met het aanvragen en begeleiden van subsidies voor haar klanten in het hele land. De organisatie kenmerkt zich door haar professionele manier van werken en de fijne, open en dynamische sfeer. De aard van het werk vraagt op bepaalde momenten versnelling, dus je moet kunnen werken met deadlines.

Je maakt onderdeel uit van ons compliance team en vervult daarmee een belangrijke schakel in het geheel van onze dienstverlening. Daar waar de consultants met de inhoud van subsidieaanvragen bezig zijn, verricht jij zelfstandig werkzaamheden op financieel administratief gebied.

Als administratief medewerker compliance consultant beheer jij de financiële verantwoording en rapportage van subsidieprojecten. Je werkzaamheden bestaan uit het verzorgen van financiële rapportages, het monitoren en analyseren van subsidieverantwoordingsgegevens, het waarborgen van een goede procesbewaking. Een perfectionistische blik en oog voor detail zijn hiervoor cruciaal!

Ben jij onze nieuwe collega?

We zijn op zoek naar een persoon die:

 • in staat is om zaken nauwgezet vast te leggen en een kloppend dossier aan te leggen;
 • van nature kan plannen en deze planning / acties kan bewaken zodat doelen op tijd behaald worden;
 • makkelijk mee- en vooruit denkt, een klantgerichte instelling heeft en een teamplayer is.

Wat vragen we?

Je hebt een afgeronde mbo of hbo opleiding met bij voorkeur een financiële of bedrijfseconomisch opleiding. Daarnaast ben je communicatief sterk, leergierig en precies. Daarbij hoort een uitstekende beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift.

Om invulling te geven aan de taakomschrijving is het voor ons belangrijk dat je de volgende competenties bezit:

 • Accuraat, ordelijk & gestructureerd.
 • Zelfstandig, proactief & willen nemen van verantwoordelijkheid.
 • Betrokken, integer & sensitief.
 • Flexibel, sociaal & leergierig.
 • Precies zijn, kwaliteit- & resultaatgericht.

Wat bieden wij je?

 • Een snelgroeiende organisatie in een boeiende branche die volop in beweging is.
 • Stimulerende omgeving waarbinnen je de ruimte en het vertrouwen krijgt om te groeien in je eigen talenten.
 • Onderdeel worden van een prettig team waarbinnen iedereen een belangrijke schakel vervult om samen kwaliteit te leveren.
 • Marktconform salaris en arbeidsvoorwaarden en leuke teamactiviteiten.

 

Pas je bij ons?

Ben jij de persoon die je eigen plek inneemt in je eigen expertise om samen een goed geheel te vormen? Wil jij jezelf ontwikkelen en samen met ons de organisatie verder ontwikkelen? Welkom!

Solliciteren?

Herken jij jezelf in deze vacature? Dan zijn we nieuwsgierig naar jou en je ambitie. Je kan solliciteren door je sollicitatiebrief te sturen naar info@innovencio.nl. Wanneer je nog overige vragen hebt staat onze back office je graag te woord; je kunt hen bereiken op telefoonnummer 0418-841 885.