Zet jij graag je tanden in innovatieve aanvragen?

En ben jij niet alleen ondernemend en in staat om een netwerk op te bouwen, maar ook analytisch, verantwoordelijk, heb jij drie jaar ervaring en ben je communicatief vaardig? Dan hebben we voor jou een uitdagende job als WBSO-consultant!

Wat biedt Innovencio jou?

Een team van 25 slimme, enthousiaste en betrokken collega’s bij een jonge, succesvolle en snelgroeiende organisatie. Samen met hen sta je aan de wieg van en ben je betrokken bij nieuwe innovatieve ontwikkelingen. Je begeleidt en schrijft WBSO-aanvragen voor projecten van de meest uiteenlopende klanten. Uiteraard is het mogelijk deels thuis te werken. Als je naar kantoor komt, is dit een mooie werkplek – in het sfeervolle, 19e-eeuwse Slot Rossum nabij Zaltbommel (tien minuten vanaf de A2).

Naast een goed salaris en uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden vindt Innovencio het minstens zo belangrijk je te laten zien dat we blij zijn met jouw bijdrage. We zorgen ervoor dat jij je écht gewaardeerd voelt en het vertrouwen krijgt. Je komt dan ook terecht in een organisatie waar respect voor elkaar hand in hand gaat met hard werken.

Spreekt dit jou aan, lees dan gauw verder!

Wat ga je precies doen als WBSO-adviseur?

Om te snappen wat jij gaat doen in deze veelzijdige functie, moet je eerst begrijpen wat Innovencio doet. Onze klanten zijn bedrijven die bezig zijn met baanbrekende innovaties, veelal op het vlak van duurzaamheid. Innovencio helpt haar klanten o.a. door het schrijven en begeleiden van een WBSO-aanvraag. De WBSO-regeling (Wet Bevordering Speur- en Ontwikkelingswerk) is de belangrijkste fiscale stimuleringsregeling voor innovatieve bedrijven in Nederland en helpt ieder jaar 20.000 ondernemingen om Speur- en Ontwikkelingswerk (S&O) uit te voeren.

Jij gaat dus ondernemers helpen om hun vernieuwende idee mogelijk te maken. Omdat het een brede regeling is, heb je een erg diverse portefeuille. Als het je aanspreekt met innovatie en technische details bezig te zijn, leren wij je de fijne kneepjes van het vak.

De functie

Van dag tot dag werk je voor diverse klanten door heel Nederland die zich bezighouden met innovatieve oplossingen. Je vormt de brug tussen het beleid van de overheid en de vernieuwende plannen van bedrijven. Onze klant ondersteun je van A tot Z in de grootste (innovatie)stimuleringsmaatregel van Nederland. Dat betekent dat je met de klant in gesprek gaat over het project, de aanvraag schrijft en indient en de klant op weg helpt in het subsidielandschap. Op termijn kun je zeker doorgroeien. We zoeken iemand met (ten minste) drie jaar relevante WBSO-ervaring – ervaring met ICT-projecten is een pré.

Wanneer zijn Innovencio en jij een goede match?

Binnen Innovencio is het uiteraard van groot belang met het team tot goede resultaten te komen. Collegialiteit, aanpassingsvermogen, verantwoordelijkheidsgevoel en humor zijn hierbij onmisbaar! Als je kijkt naar de functie, begrijp je dat we iemand zoeken die het leuk vindt zich steeds weer te verdiepen in nieuwe en wijzigende (inter-)nationale subsidieregelingen en -voorwaarden. Tevens ben je administratief en financieel goed onderlegd, en heb je drie jaar ervaring met WBSO.

Vanwege de complexiteit van het werk is een afgeronde Universitaire opleiding (bijvoorbeeld Chemie, Technische Bedrijfskunde, Informatica, Natuurkunde, Biologie) een must. Je hebt een commercieel gevoel en beschikt over bovengemiddelde communicatieve vaardigheden. Daarnaast raak je niet gauw in de stress, ben je een fijne collega, werk je gestructureerd, nauwkeurig en ben je nieuwsgierig en proactief.

Interesse?

Stuur je motivatie en cv naar info@innovencio.nl. Liesbeth ziet jouw sollicitatie graag tegemoet. Of je nu wel of geen (subsidie) ervaring hebt – word je enthousiast van de vacature dan komt zij graag met je in contact!

Meer weten omtrent deze functie of de procedure? Bel ons via 0418 – 841 885