09 november 2018

Nieuwe openstellingen binnen Crossroads2: haalbaarheid en innovatie regio Zuid!

Haalbaarheid en innovatie: Crossroads2

Naar verwachting opent de CrossRoads2 regeling weer op 2 januari 2019! Er is geld beschikbaar voor zowel haalbaarheidsstudies als innovatieprojecten in Zuid-Nederland.

– De haalbaarheidsstudie is voor individuele mkb-bedrijven die een technische en/of commerciële haalbaarheidsstudie willen uitvoeren. De duur is maximaal 6 maanden en subsidie betreft 50%, met een maximumsteun van €10.000.
– Innovatieprojecten zijn beschikbaar voor samenwerkingsverbanden tussen mkb in Zuid-Nederland (Zeeland, Limburg of Noord-Brabant) en Vlaanderen. Het gaat dan om projecten van maximaal 1.5 jaar, waarbij de subsidie tot 45% van de projectkosten dekt meteen maximum van €135.000.

Betrek Innovencio uw aanvraag want kwaliteit telt!

Wij hebben veel ervaring met de regelingen. Vanwege het tendersytseem en de grote concurrentie is het belangrijk om een kwalitatief sterke aanvraag in te dienen. Voor zowel het volledig schrijven als het redigeren van een aanvraag hebben wij de kennis en kunde in huis om een kansrijk voorstel af te leveren. Wilt u dus meer weten over deze regeling of andere subsidiemogelijkheden? Neem dan vrijblijvend contact op!