Het subsidielandschap biedt veel mogelijkheden. Het is niet altijd even makkelijk om hierin je weg te vinden. Daarom is het zinvol om voor een succesvolle financiering van je innovatieproject je krachten te bundelen met de kennis van Innovencio. Innovencio focust zich op 4 pijlers. Sluit jouw project hierbij aan? Maak hieronder dan een keuze uit een van de 4 pijlers, en ontdek hoe wij elkaar kunnen versterken.

Inspiratie nodig?

Neem een kijkje in de projecten waarin andere ondernemers, zoals jij, je voorgingen.

Innovatief ondernemen

Subsidie is een duwtje in de rug om een innovatief idee daadwerkelijk te realiseren. Het voorziet in de benodigde financiële ondersteuning en betekent ook erkenning van uw project. Klik hieronder voor een overzicht van subsidieregelingen.

Enkele voorbeelden uit ons portfolio

Ondernemen in Life Science

In deze sector ligt de focus op bijdrages aan de kwaliteit van de (dier)gezondheid en welvaart, door middel van medische innovaties op uiteenlopende gebieden. Denk aan farmacie, biotechnologie en materialen tot diagnostiek, medische technologie en ‘telemedicine’. Klik hieronder voor een overzicht van subsidieregelingen met een focus op Life Science

Enkele voorbeelden uit ons portfolio

Duurzaam ondernemen

De stap naar een energiezuinig en milieuvriendelijk alternatief is soms groot. Om hierin ondersteuning te bieden zijn er verschillende subsidies beschikbaar. Klik hieronder voor een overzicht van subsidieregelingen met een focus op duurzaamheid.

Enkele voorbeelden uit ons portfolio

Internationaal

Naast nationale en regionale subsidiemogelijkheden, zijn er ook vele opties voor ontwikkeling, samenwerking en investeringen in het buitenland. Zo heeft de Europese Commissie een overkoepelend programma om onderzoek en innovatie te stimuleren (“Horizon 2020”), dat een groot aantal subsidieregelingen bevat. Klik hieronder voor een overzicht van subsidieregelingen per subthema.

Enkele voorbeelden uit ons portfolio