Projectbegeleiding bij jouw subsidie

Gefeliciteerd! Je subsidieaanvraag is toegekend. Waarschijnlijk sta je te popelen om aan de slag te gaan. Dit kan ook, als je je verdiept in de verplichte financiële en administratieve regels van je subsidie. En deze correct implementeert in je project én administratie. Toch is dit niet altijd even eenvoudig.
Is je kennis van de subsidieregels volledig op peil? Heb je genoeg tijd om jezelf hierin serieus te verdiepen? Of wil je juist zoveel mogelijk energie steken in het project zelf? Dan adviseren wij je een expert in te schakelen. En als we zo vrij mogen zijn, bevelen we graag onszelf aan als dié expert. Maak kennis met onze projectbegeleiding!

Onze Experts in Projectbegeleiding

Waarom projectbegeleiding zo aantrekkelijk is

Een goede projectbegeleiding is een must voor een probleemloze start en voortgang van je subsidieproject. Het zorgt ervoor dat jíj alle energie, mankracht en tijd inzet op het project zelf. En dat tegelijkertijd aan alle administratieve en financiële verplichtingen van de subsidie is voldaan. Geen zorgen of oponthoud dus. Onze projectbegeleiding levert je het volgende op:

 • Het is maatwerk en daarom precies afgestemd op jouw subsidie en behoeften;
 • Door onze expertise is de opzet, inrichting en uitvoering van je administratie optimaal en
 • Je voorkomt onnodig oponthoud door o.a. onze kundige controles op compleetheid en voortgang.

Meer weten over gedeeltelijke of volledige projectbegeleiding? Wij spreken graag de mogelijkheden met je door. Bel Melanie of  Sandra via 0418-841885 of stuur een mail naar: projectbeheer@innovencio.nl.

De belangrijkste projectregels (die bij velen helaas fout gaan)

Iedere subsidie heeft zijn eigen regels en verplichtingen. Welke? Dit kun je precies navragen in een vrijblijvend gesprek. Hieronder geven we je onze oplossing voor de belangrijkste projectregels die helaas het meest fout gaan als je je projectbegeleiding niet serieus neemt. Leer ervan en doe er je voordeel mee. Bij een goede projectbegeleiding:

 • krijg je een herinnering voor de indieningstermijnen van rapportages, hier wil je echt niet te laat mee zijn;
 • krijg je een advies over één of meerdere in te stellen rapportagemomenten;
 • zijn je rapportages gecontroleerd op volledigheid, wel zo zeker;
 • krijg je ondersteuning bij de communicatieverplichtingen die bij jouw subsidie horen;
 • weet je hoe je communiceert met de subsidieverstrekker bijvoorbeeld bij wijzigingen binnen je project;
 • is je huidige projectadministratie doorgelicht en optimaal ingericht;
 • krijg je de juiste begeleiding voor en tijdens een controle door de subsidieverstrekker en;
 • ontzorgen we je volledig door de projectadministratie namens jou correct uit te voeren.

Past projectbegeleiding bij jouw project?

Wij adviseren je sterk voor projectbegeleiding te kiezen als je een subsidie als financiering hebt. De investering hiervoor is afhankelijk van de hoeveelheid tijd en energie die je zelf aan je projectadministratie wilt besteden. En van de kennis en kunde die je zelf al hebt over subsidieregels. Wij geven je een eerlijk advies over wat voor jouw project slim is om te doen. Let op: voor een aantal subsidies geldt dat projectbegeleiding op te nemen is als ‘projectkosten in het subsidiebedrag’. Mail ons dan zoeken we dit direct voor je uit!

Benieuwd wie je voorgingen?
Bekijk Leapfrog in ons portfolio!

Waarom projectbegeleiding van Innovencio?

 1. Pak die specifieke kennis en ervaring – Als je een subsidie toegewezen krijgt, is het belangrijk om de bijbehorende regels te doorgronden. Bespaar je de moeite en tijd. Wij kennen deze regels door en door. En hebben de juiste ervaring om ze te vertalen naar een optimale projectbegeleiding voor jouw bedrijf.
 2. Kies voor Experts in Projectbegeleiding – Onze projectbegeleidingskennis is up-to-date. Tel hierbij onze ruime ervaring met veel subsidies op en je weet waarom we onszelf Experts in Projectbegeleiding durven te noemen. Regelingen waar wij o.a. veel ervaring in hebben qua projectbegeleiding zijn: EFRO, Horizon 2020, MIT, WBSO, Interreg en TSE.
 3. Vergroot je kans op het verkrijgen van een subsidie – Je subsidie wordt vaak pas uitbetaald als je projectadministratie op orde is. Of dit zo is, beoordeelt de subsidieverstrekker. Wij weten waar zij naar kijken en hoe een projectadministratie eruit moet zien. Bovendien vertalen we deze naar een administratie die voor jou werkt.
 4. Omarm je grootste fans – Wij zijn je grootste fan, omdat wij sterk geloven in organisaties en personen die de wereld mooier willen maken. Een optimale projectbegeleiding is dan ook ons startpunt. En daarna gaan we altijd een stap verder voor je. Vraag een vrijblijvend gesprek aan en laat ons je verder helpen.

Vraag hier een persoonlijk subsidiegesprek aan.

Interesse?