Over Innovencio

Innovencio en innovatie

“Innovatieve ideeën voor een betere wereld die met een subsidie volledig tot bloei komen, hier zetten wij ons iedere dag weer voor in! ”Wij geloven dat het tijd is voor een nieuwe én betere versie van de wereld. En dat jij, ondernemer of organisatie, dé kennis en techniek in huis hebt om hier een waardevolle bijdrage aan te leveren. Iedere dag weer zetten wij vol passie onze expertise en ervaring in voor de financiering van jouw project of idee. Door het vinden van de optimale subsidie én een waterdichte projectbegeleiding. Welkom bij Innovencio!

Experts in Subsidies

Innovencio is in 2012 opgericht door Liesbeth Kraaijveld met als doel een verbeterslag in subsidieadvies aan te brengen. Een tweeledige verbeterslag om precies te zijn. Allereerst door specifiekere kennis en meerwaarde in subsidieaanvragen te brengen. En niet alleen maar -een doorgeefluik voor subsidies- te zijn. Ten tweede door bij ieder project of idee dé meest optimale subsidie te zoeken zonder te kiezen voor de meest makkelijke – bulk – weg. Wij zijn niet voor niets Experts in Subsidies. Het vertalen van een idee of ambitie naar een juiste subsidieaanvraag is een vak apart. Hier weten wij alles van. Jij als ondernemer spreekt vaak een taal die anders is dan subsidietaal, ook al bedoel je hetzelfde. En hierdoor gaan veelbelovende ideeën en projecten vaak onnodig verloren. De ervaring leert ons dat een expert de slaagkans van jouw subsidieaanvraag aanzienlijk vergroot. En dat hij naast het vinden van de meest passende subsidie en een zorgeloze projectbegeleiding, waarde toevoegt aan jouw idee en bedrijf.

Trots zijn op je werk!

“Als ondernemer heb je vaak zelf niet in de gaten dat je kansen mist omdat er veelal voor de makkelijke subsidieweg gekozen wordt. Dit stuit mij tegen de borst. Ik wil trots zijn op het werk van mijn team en dat ben ik pas als we jouw project tot een goed einde brengen. Ik durf dan ook te stellen dat wij uitdagingen aangaan waar anderen voor weglopen. Zoals trajecten met hogere risico’s die minder voor de hand liggen. Dít zijn dan juist de trajecten waar wij veel waarde toevoegen. Ik kan met een grote glimlach zeggen dat we hier erg succesvol in zijn! Kennismaken of meer weten? Ik nodig je van harte uit voor een vrijblijvend persoonlijk subsidiegesprek.” Liesbeth Kraaijveld en team.
Innovencio

Meer mogelijk met subsidies

Heb jij vooruitstrevende ideeën op het gebied van duurzaamheid of innovatie? En zoek je hier een stimulerende financiering voor? Dan ben je hier op de juiste plek. Want kortgezegd is onze kracht jouw idee te vertalen naar een succesvolle subsidieaanvraag. En meer dan dat. We zijn Experts in Subsidies en maken verschil door onze ruime expertise, ervaring en passie. We zien het als een uitdaging jouw idee niet alleen aan een passende subsidie te koppelen, maar naar een hoger plan te trekken. Uit ervaring weten we dat het lastig is voor ondernemers of organisaties om hun innovatieve droom helemaal alleen te verwezenlijken. Misschien herken je dit wel en weet je op dit moment niet goed wat je volgende stap is? Dan is het waardevol om een partner met subsidie-verstand van zaken te hebben. Een partner die met je meekijkt, je idee helpt vormgeven én een passende financiering in de vorm een subsidie of krediet voor je vindt.

Jouw passende subsidie

Innovencio is jouw partner in innovatie. Je kunt met ons sparren, we begeleiden je project en schrijven je subsidieaanvraag. Daarnaast stellen we graag ons grote en waardevolle netwerk met kennisinstellingen en netwerkpartners voor je open. Maar nog belangrijker, als Experts in Subsidies, kunnen wij door de juiste kennis en ervaring jouw ambitie en idee omzetten naar een passende subsidieaanvraag. Meer duidelijkheid hebben of je idee kans maakt op een subsidie? Vraag hier een persoonlijk subsidiegesprek aan.

Onze kernwaardes

INNOVATIEF

Alleen echt innovatieve ideeën maken kans op een subsidie weten wij uit ervaring. Door onze verschillende specialismen en achtergronden maken wij een juiste beoordeling en vertaling van jouw idee en zetten dit om naar innovatief concept. De subsidieaanvraag die we samen opstellen is hierdoor gedegen en ja, innovatief.

PRAGMATISCH

We geloven in elke subsidieaanvraag die we schrijven, anders beginnen we er niet aan. We houden hierbij van pragmatisch werken. Onze aanpak is helder, realistisch, eenvoudig en vooral resultaatgericht. Bij elk innovatief idee zoeken we de meest passende subsidie en zetten we een optimale projectbegeleiding uit.

BETROKKEN

Wij zijn betrokken bij de wereld van morgen én de ondernemers die hieraan werken. Wij hebben hierin een soort van antenne: we onderhouden een duurzame relatie met jou als klant en zijn op de hoogte van nieuwe ontwikkelingen in subsidieland. Met alle nieuwe subsidiemogelijkheden op onze radar wijzen we je graag op jouw subsidiekansen.

SAMENWERKEN EN VERBINDEN

Samenwerken en verbinden, hier geloven wij sterk in. Dit betekent dat we nauw samenwerken met jou als klant, maar ook met andere deskundige netwerkpartners. De mooiste innovaties komen vaak voort uit samenwerkingen van partijen met verschillende expertises, daarom stellen we graag ons waardevolle netwerk voor je open.