Over Innovencio

Ons verhaal

Innovencio is ontstaan vanuit de gedachte dat het subsidievak meer is dan alleen een doorgeefluik van klant naar subsidieverlener. Oprichter Liesbeth Kraaijveld:

“Ik heb Innovencio opgericht omdat subsidieadvies in mijn ogen beter kon. In de praktijk is de focus op regelingen als WBSO te groot, waardoor er te weinig waarde wordt toegevoegd. Ik zoek langetermijnsamenwerking met klanten die veeleisend zijn en liefst al wat weten van subsidies. Als klanten al langer hebben gewerkt met andere bureaus en terugkoppelen dat wij echt verder gaan en meer waarde toevoegen ben ik tevreden.

Qua bedrijf en sfeer heb ik gezien dat kortetermijnvisie in de bedrijfsvoering echte betrokkenheid in de weg staat. Uiteindelijk vinden consultants het heel erg fijn betekenisvol te zijn voor klanten en ook de projecten van hun collega’s te verbeteren. Als je dat wilt moet je die cultuur wel faciliteren en steunen. Als laatste wil ik graag de menselijke maat in mijn bedrijf koesteren. Als je ontspannen en met plezier samen opdrachten kunt uitvoeren, zie je dat terug in de aanvraag. Ik ben er dan ook heel erg trots op de hoge kwaliteit en de fijne sfeer in het Innovencio team.”

Meer mogelijk maken met subsidies

Heb jij vooruitstrevende ideeën op het gebied van duurzaamheid of innovatie? Innovencio’s kracht is het vertalen van jouw ideeën tot succesvolle subsidieaanvragen. Wij staan je bij om jouw idee naar een hoger plan te trekken en we maken verschil door ons perspectief te laten schijnen op jouw ideeën!

Ondernemers met de droom om innovatieve ideeën en oplossingen te verwezenlijken, kunnen dit niet altijd alleen. Een sparringpartner met kennis van zaken kan een idee naar een hoger plan trekken. Om de ambitie financieel mogelijk te maken, kunnen ondernemers een subsidieaanvraag indienen of overheidsfinanciering aanvragen.

Innovencio faciliteert innovatie door als sparringpartner en aanvraagschrijver op te treden. Onze specialisten bezitten de inhoudelijke kennis om een innovatieve ambitie te beoordelen. Ook houden we nauw contact met kennisinstellingen en netwerkpartners.

Voor een kansrijke subsidieaanvraag is een doordacht projectplan noodzakelijk. Wij vertalen jouw innovatieve idee helder naar de richtlijnen en doelstellingen van de overheid. Zo verbindt Innovencio ondernemers, kennisinstellingen en de overheid om met subsidies meer innovatie mogelijk te maken.

Onze kernwaardes

Innovatief

Alleen echt innovatieve ideeën maken kans op subsidie. Wij hebben mensen met verschillende specialismen in huis om de kansen goed te beoordelen en de aanvraag relevant en concreet te maken. Onze subsidieaanvragen zijn dan ook écht vernieuwend.

Betrokken

Wij hebben een antennefunctie: we onderhouden een duurzame relatie met onze klanten en zijn altijd op de hoogte van nieuwe ontwikkelingen in subsidies. Met nieuwe subsidiemogelijkheden altijd op de radar en een regelmatig persoonlijk contact met al onze klanten kunnen we alle kansen grijpen. Zo wordt niets aan toeval overgelaten.

Pragmatisch

We geloven in elke subsidieaanvraag die we schrijven. Anders dienen we geen aanvraag in. We gaan daarom pragmatisch te werk: onze aanpak is helder, realistisch, niet ingewikkeld en resultaatgericht. Bij elk innovatief idee zoeken we de meest passende subsidies.

Samenwerken en verbinden

Samenwerken brengt elkaar verder. Daarom werken we niet alleen nauw samen met de klant, maar schakelen we voor specifieke kennis ook deskundige netwerkpartners in. Doordat de mooiste innovaties vaak voortkomen uit samenwerking door partijen met verschillende expertises, verbinden wij graag de ondernemers en kennisinstellingen binnen ons netwerk.