22 mei 2022

Innovencio groeit en gaat voor groen! Na tien mooie jaren in de binnenstad van Zaltbommel hebben wij een ruimer pand gevonden.
Vanaf 3 juni as. ontvangen wij je graag in het sfeervolle, groene Rossum.

 

De geschiedenis van ons nieuw kantoor

 

Dit monument is oorspronkelijk in de 13e eeuw gebouwd als buitenverblijf voor de familie Van Rossum. Vervolgens werd het gebouw in de 16e eeuw volledig verwoest tijdens het beleg van Zaltbommel in 1599. Later, in 1740 werden de overblijfselen gesloopt om plaats te maken voor een kleiner herenhuis. In 1850 sloopte de toenmalige eigenaar, baron Van Randwijck, het herenhuis en bouwde op deze plaats een buitenverblijf met koetshuis. Van 1949 tot 2002 was het gebouw eigendom van de gemeente Rossum en in gebruik als gemeentehuis. Sindsdien is het in gebruik als kantoor. En vanaf juni 2022 is het Innovencio’s thuisbasis.

 

Ons project: een innovatief en duurzaam historisch monument

 

Als subsidieadviesbureau stond Innovencio aan de wieg van vele innovatieve en duurzame projecten. Nu gaan wij zelf een mooie uitdaging aan: het verduurzamen van een monumentaal pand. Wij zien het als onze verantwoordelijkheid om hierin bij te dragen aan de toekomst.  In samenwerking met een aantal van onze klanten willen wij hun duurzame innovaties toe gaan passen.

Ons doel? Een gasloosgoed geïsoleerd en duurzaam kantoor met rondom alle ruimte voor natuur.
Dankzij innovatie kunnen wij ons nieuwe pand groener inrichten, zonder de karakteristieke eigenschappen te verliezen.

 

Innovatie is niet alleen de sleutel naar de toekomst, maar ook de schakel met het verleden.
We zien het als een voorrecht om als bedrijf verder te mogen groeien vanaf deze mooie plek. Graag tot ziens aan de Slotselaan 6 in Rossum!