07 december 2020

De afgelopen jaren kon het innovatieve mkb in Limburg subsidie aanvragen via LimburgMakers, LimburgAgrifood en LimburgLogistiek. Na het sluiten van deze regelingen was het even stil. Maar inmiddels is er een nieuw programma, dat op 3 december opende. LimburgToekomstbestendig is gericht op versterking van de Limburgse economie en concurrentiepositie. Met deze regeling wil het LIOF focussen op projecten met aandacht voor (één van) de drie maatschappelijke opgaven ‘duurzaam, slim en gezond’. De regeling loopt tot eind 2023 en kent diverse indieningsrondes. Voor meer informatie over de eerste data kun je terecht op onze regelingenpagina.

 

Van oriëntatie tot ontwikkeling van prototypes

Ben jij werkzaam in de Limburgse industrie, logistiek, agrofood, bouwnijverheid, waterbedrijven, afvalbeheer of energievoorziening? Dan kun je als startup, scale-up of mkb’er subsidie aanvragen via LimburgToekomstbestendig. Er is een budget van € 8,7 miljoen is beschikbaar, verdeeld over een drietal investeringsinstrumenten:

 

Interesse in LimburgToekomstbestendig? Neem contact op!

Wil je meer weten over LimburgToekomstbestendig? Of vraag je je af of jouw project binnen één van deze thema’s past? We denken graag met je mee. Maak nu een afspraak voor een vrijblijvend persoonlijk subsidiegesprek.