06 december 2020

Haal jij de deadline van 20 december voor WBSO?

Het eind van 2020 is in zicht. Een drukke periode voor veel bedrijven. De deadline voor de eerste ronde WBSO van 2021 schiet er misschien zomaar bij in, of de aandacht ligt op andere zaken.
Heb jij een innovatief project waarvoor je graag WBSO wilt aanvragen, maar ontbreekt het je aan tijd om je aanvraag voor 20 december af te hebben? Wij helpen je graag! Wij kunnen voor jou een vormvrij verzoek aanvragen. Dit betekent dat je aangeeft WBSO te willen aanvragen, maar voor het schrijven van een projectvoorstel nog een paar weken uitstel krijgt.

 

Een vormvrij verzoek: uitstel voor jouw projectvoorstel

Een vormvrij verzoek moet uiterlijk 20 december zijn ingediend. Je krijgt dan een aantal weken de tijd om alsnog met een projectvoorstel te komen. Innovencio komt je hierin graag tegemoet. Wij vragen gratis een vormvrij verzoek voor jou aan. In de drukke decembermaand en de eerste weken van januari laat jij ons dan jouw projectvoorstel schrijven. Uiterlijk 13 januari dienen wij jouw voorstel dan op tijd in. We hebben door de jaren heen ruime ervaring opgedaan met WBSO en kennen de ins en outs van deze regeling perfect.
Wil je meer informatie? Neem contact met ons op en wij helpen je verder.

Kees Vernooij, senior consultant