Van MIT Haalbaarheidsproject naar MIT R&D Samenwerkingsproject
20 augustus 2019
Heb je eerder dit jaar succesvol een MIT Haalbaarheidsproject aangevraagd? Zijn de resultaten daarvan positief en wil je voor het daadwerkelijke ontwikkelingstraject subsidie (à € 350.000,-) ontvangen? Wil jij ook deel uitmaken van onze reeks aan succesvolle MIT R&D samenwerkingsprojecten? Onze MIT expert Thomas van Uden begeleidt je graag contact: 06 27 33 43 51 / thomas@innovencio.nl.
Let op dat projecten niet overlappen
Het is van belang om het MIT Haalbaarheidsproject af te ronden voordat je start met een MIT R&D samenwerkingsproject. Met andere woorden, op het moment dat een MIT R&D samenwerkingsproject start op 1 oktober dan dient het MIT Haalbaarheidsproject voor die tijd afgerond én gerapporteerd te zijn bij de subsidieverstrekker. Is er overlap tussen deze twee projecten? Neem dan contact met ons op dan bekijken wij voor jou de kansen en mogelijkheden.
De samenwerking staat centraal
Een MIT Haalbaarheidsproject dien je in zonder een samenwerkingspartner maar om tot een succesvol MIT R&D samenwerkingsproject te komen is juist de inhoud van een samenwerking cruciaal. Let hierbij op de taken en verantwoordelijkheden, waardoor de complementariteit tussen partners blijkt. Wij denken graag mee om de taken en verantwoordelijkheden scherp af te bakenen en zo juist jouw project te versterken.
Hogere kwaliteit van onderbouwing vereist
De lat ligt hoger bij een MIT R&D samenwerkingsproject. Er is namelijk geen sprake van first come first serve, maar ieder projectplan wordt gelezen en beoordeeld (tenderprincipe). Alleen de beste subsidieaanvragen krijgen dan ook daadwerkelijk subsidie toegekend. Jouw aanvraag wordt onder andere beoordeeld op de kwaliteit van de business case, de innovativiteit etc. Wij helpen je graag met het komen tot een succesvolle aanvraag!
Hebben we je interesse gewekt?
Neem dan vrijblijvend contact op met onze MIT expert Thomas van Uden (06 27 33 43 51 / thomas@innovencio.nl).