12 september 2018

Trainees en stagairs bij Innovencio

Deze zomer hebben Niels en Jo-Anne het Innovencio team versterkt. Dit was voor beide partijen een zeer leerzaam traject. Voor de studenten was het een ideale mogelijkheid om werkervaring op te doen en om al in een vroeg stadium te kunnen oriënteren op hun toekomstige carrière. Lees hier over de ervaringen van Niels en Jo-Anne.

Ervaring van Niels bij Innovencio

“Door middel van een Facebook bericht ben ik in contact gekomen met Innovencio. Ik zag dat het bedrijf gespecialiseerd is in subsidie aanvragen voor duurzame en innovatieve projecten. Met mijn studie Technische Bedrijfskunde ben ik ook veel bezig met deze thema’s, daarom leek het me leuk en leerzaam om als trainee aan de slag te gaan bij Innovencio. Na een goed gesprek met Liesbeth kwam ik erachter wat Innovencio precies doet en waar zij de focus op legt. De aansluiting bij mijn eigen interesses deed mij besluiten om hier te gaan werken.

In de afgelopen weken heb ik het bedrijf goed leren kennen. Door de open houding van mensen en goede werksfeer is het makkelijk om te integreren in het bedrijf. Ik heb veel geleerd in de tijd op het gebied van subsidie aanvragen en op het gebied van samenwerken. Door de vele verschillen in de aanvragen is mijn kennis over de technische sector enorm ontwikkeld. Ik heb met veel plezier gewerkt bij Innovencio en ik ga de mensen bij Innovencio zeker missen en wil iedereen hartelijk bedanken voor de tijd dat ik hier heb mogen werken!”

Ook op de vrijdagmiddagborrel werd er een mooie bijdrage geleverd

Ervaring van Jo-Anne bij Innovencio

“Mijn moeder en Liesbeth kennen elkaar al erg lang. Toen Liesbeth een bericht had geplaatst op Facebook voor extra hulp deze zomer werd ik al snel geïnformeerd. Innovencio helpt bedrijven met het aanvragen van subsidies voor allerlei innovaties. Dit sluit nauw aan bij de studie die ik volg, namelijk Natuurwetenschap en Innovatiemanagement. Het leek mij een erg leerzame ervaring en een mooie aanvulling naast mijn studie. Na een taaltest, wat telefoontjes en een warm ontvangst bij het eerste gesprek kon ik aan de slag als trainee bij het bedrijf.

Al meteen mocht ik starten met een leerzaam project. Ik ontving nuttige feedback en genoeg ruimte om te wennen aan de gang van zaken. De werksfeer was erg prettig. De afgelopen 2 maanden heb ik veel geleerd over subsidies. Ook vond ik het erg prettig om bezig te zijn met ontwikkelingen die zo actueel zijn. Het was een leerzame ervaring en ik kijk terug op een leuke tijd. Ik wil Liesbeth bedanken voor de kans en verder wil ik iedereen van het Innovencio team bedanken voor de leuke tijd!”

Ook geïnteresseerd in een stage of traineeship?

Bekijk onze vacature pagina voor openstaande vacatures of voor een open sollicitatie.