dei regeling

DEI

De DEI subsidie

DEI + is er voor de financiering van duurzame ideeën. Nu lijkt een idee soms heel innovatief, maar in de praktijk is het nog best lastig om écht onderscheidend te zijn. Je moet met een heel goed plan komen, wil je boven het subsidiemaaiveld uitsteken.
Wij helpen je hier graag mee en kennen alle de do’s en don’ts als het om de DEI subsidie gaat. Neem gerust vrijblijvend contact met ons op. Of kijk op onze speciale DEI + pagina voor meer informatie over deze mooie regeling.

Waardevolle tips voor de DEI subsidie

Hoe het jou gaat lukken om de DEI subsidie binnen te slepen? We geven je hier alvast drietal waardevolle tips:

  • Zorg voor een goede technische onderbouwing. Als je goed aantoont dat jouw idee bijdraagt aan een beter milieu, gooi je meteen hoge ogen. Dus pak dat labrapport uit de la en verwerk de wetenschappelijke onderbouwing in je aanvraag.
  • Maak duidelijk wat jouw innovatie voor directe positieve gevolgen heeft voor het milieu. Wees in je formulering hierbij zo concreet mogelijk. En voer bewijsmateriaal op ter onderbouwing.
  • Geef aan wat de herhalingspotentie van je basisidee is. Des te meer herhaling en opschaling er mogelijk is, des te beter. Denk hierbij aan andere projecten of branches waar jouw basisproject tevens ingezet kan worden.

Gratis subsidiegesprek over DEI +

Om je kans op een succesvolle DEI aanvraag te vergroten, bieden we je een gratis subsidiegesprek aan. Dankzij onze ruime ervaring met DEI + weten wij na ons gesprek precies hoe groot de kans van jouw project is. Dus twijfel je of je aanspraak maakt op de DEI subsidie en wil je jouw plan aan ons voorleggen: boek dan hier je persoonlijke subsidiegesprek DEI +.

Succesverhaal: Stiphout Plastics

Interesse?

Neem contact op!