Nederland verandert in rap tempo. Hoe zorgen we ervoor dat de juiste vernieuwende initiatieven worden getransformeerd van idee naar uitvoering? Met mijn achtergrond in sociale geografie en planologie ben ik me bewust hoe belangrijk de wisselwerking is tussen mensen, overheid en ondernemingen.

Tijdens mijn studie in Groningen volbracht ik uiteenlopende projecten waarbij zowel de rol van bedrijven, gemeenten en burgers aan bod kwam. Door de verschillende belangen en perspectieven van deze partijen scherp voor ogen te hebben, verwoord ik idee├źn naar de taal van de overheid.

Mijn belangstelling in uiteenlopende onderwerpen maakt dat ik projecten van verschillende aard interessant vind. Zo kan ik mij net zo goed verdiepen in scheepsinnovatie als in nieuwe waterstoftechniek, batterij-innovatie of circulaire bouwmethode. Elk project benader ik op een toegewijde manier.

Met mijn vaardigheden en inzet ga ik graag op zoek naar de beste manier om jou te begeleiden in het proces van de subsidieaanvraag.