Mensen werk uit handen nemen en voor verbinding zorgen, daar ligt mijn kracht. Ik ben graag onder de mensen, nieuwsgierig en leg makkelijk contacten. Binnen Innovencio sta ik voor je klaar, samen met mijn collega’s. Ik ondersteun je bij een goede projectbewaking en soepele afhandeling van je subsidieproces.
Van jongs af aan ben ik al dol op organiseren. Dit leidde tot een 2-jarige opleiding tot Europees Secretaresse met marketing & management bij Schoevers. Vervolgens werkte ik tien jaren bij een reclamebureau, waar ik bij allerhande klanten betrokken was. Van autobedrijven en jachtbouwers tot educatieve uitgeverijen, aannemers en uitzendbureaus. Vervolgens belandde ik bij ICT consultancy organisaties waar ik de back-office en marketingcommunicatie-activiteiten onder mijn hoede had. Veel afwisseling en in teamverband werken, zijn voor mij belangrijke aspecten in mijn werk.
In mijn vrije tijd zing ik in het Zaltbommels Kamerkoor & projectkoren en organiseer ik de jaarlijkse MatthaĆ¼s Passion in Zaltbommel. Verder onderneem ik graag iets met mijn gezin en vind je me regelmatig in een museum of theater.