Impact maken! Het bijdragen aan technologische en duurzaamheidsambities heeft me altijd al enorm aangetrokken. Al ruim tien jaar ben ik betrokken bij Innovencio, waar ik de reis heb gemaakt van junior consultant tot directeur. In deze tijd heb ik geleerd hoe we concrete bijdragen kunnen leveren door ambities te vertalen naar subsidies. Continu kijk ik naar de mogelijkheden om dit te realiseren, waarbij mijn expertise goed tot zijn recht komt.

De diversiteit van de projecten blijft mij boeien. Het ene moment adviseer ik een bedrijf bij de ontwikkeling van een waterstofmotor, wat een belangrijke bijdrage levert aan duurzaamheid. Het volgende moment ben ik betrokken bij het begeleiden van een subsidieaanvraag voor een complex ICT-project.

Het aanvragen van subsidies is een complex en uitdagend proces. Hoe bepaal je welke subsidie past bij jouw innovatie? En hoe zorg je voor een succesvolle aanvraag? Daar ligt onze kracht. Ons team ondersteun ik in het navigeren door het landschap van innovatiesubsidies. Ik coördineer de aanvragen, terwijl ik de opgedane kennis en ervaring gebruik om ons team verder te ontwikkelen. Het directe klantcontact blijft echter het aspect waaruit ik de meeste energie haal. Ik geniet ervan om samen met ondernemers de mogelijkheden te verkennen en hen te begeleiden naar succesvolle subsidieaanvragen.

Wil je weten welke mogelijkheden er voor jouw bedrijf zijn, dan plan ik graag een vrijblijvend gesprek. Samen kunnen we jouw ambities vertalen naar haalbare projecten met de juiste financiële ondersteuning. Elk succesvol project geeft ons reden tot trots en voldoening, wetende dat we een substantiële bijdrage hebben geleverd aan jouw successen.