Impact maken! Een bijdrage leveren aan technologische en/of duurzaamheidsambities heeft me altijd al enorm getrokken. Voordat ik bij Innovencio begon vroeg ik me af hoe ik dit kon aanpakken. Het antwoord: door de vertaalslag te maken naar subsidies. Als expert zoek ik graag naar mogelijkheden om dit te bewerkstelligen. Hierbij komt mijn expertise goed tot zijn recht.

De enorme diversiteit van projecten spreekt mij daarbij aan. Zo zit ik het ene moment bij een bedrijf dat zich bezighoudt met de ontwikkeling van een waterstofmotor (en daarmee een belangrijke bijdrage levert aan duurzaamheidsambities) en het andere moment ben ik bezig met begeleiden van een aanvraag van een complex ICT-project.

Het aanvragen van subsidies is complex en uitdagend. Immers, hoe weet je welke subsidie past bij jouw ontwikkeling? En als je al weet welke subsidies bij jouw aanvraag passen, hoe kom je dan tot een scorende aanvraag? Daar komen wij om de hoek kijken. We kijken graag mee en begeleiden je in het proces van de aanvraag. Het is mijn rol om deze vertaalslag te maken! En wanneer ondernemingen met onze begeleiding hun subsidie(s) hebben ontvangen, dan zijn wij trots en blij dat wij een bijdrage hebben kunnen leveren aan al deze mooie projecten.

Wil je weten welke mogelijkheden er voor jouw bedrijf zijn? Ik plan graag een vrijblijvend gesprek.