liesbeth

Klimaatverandering, energietransitie, bevolkingsgroei, grondstofschaarste, voedselvoorziening en gezondheidszorg, zomaar wat onderwerpen uit de wereld van morgen die me aan het hart gaan. Ik geloof dat veel van deze uitdagingen op te lossen zijn met innovatieve kennis en techniek. Oplossingen die ik nog niet eens kan bedenken maar die jíj als ondernemer of organisatie al in je hoofd hebt. Hier zet ik me als Expert in Subsidie met liefde en gedrevenheid voor in. Graag wijd ik al mijn kennis en ervaring aan de juiste subsidie en projectbegeleiding voor jouw duurzame idee of project.

Wat ik fascinerend vind aan een subsidieaanvraag? Het optimaal samenkomen van taal en techniek. Als student al verdiepte ik me in het kiezen van perspectief in taal. Deze fascinatie kan ik volledig kwijt in mijn subsidieaanvragen. Want bij subsidies luistert nuancering in taal erg nauw. Uit ervaring weet ik dat in de manier waarop je een subsidieaanvraag beschrijft of uitdiept vaak het verschil zit tussen een succesvolle subsidieaanvraag of niet.

Mijn interesse en expertise komen samen in wat ik noem mijn droombaan die ik gecreëerd heb binnen mijn droombedrijf Innovencio. Dat ik dit mooie werk ook nog eens mag doen met gepassioneerde en getalenteerde andere Experts in Subsidies maakt me een bevoorrecht mens. Ik zie ernaar uit om met jou, ambitieuze ondernemer en je impactvolle idee, kennis te maken. Je bent van harte welkom om een vrijblijvende afspraak te maken.

Tot gauw,
Liesbeth

Liesbeth is oprichter en een van de directeuren van Innovencio, Experts in Subsidies. Innovencio is een hoogwaardig advieskantoor dat veel meer doet dan alleen als een subsidieloket functioneren. Innovencio gaat weg van de gebaande subsidiepaden en maakt het verschil door meerwaarde te creëren. Door een bedrijf en idee naar een hoger plan te trekken, de meest optimale subsidie te vinden en waterdichte projectbegeleiding aan te bieden. Innovencio heeft een prachtig subsidieportfolio en door haar jarenlange subsidieadvieswerk in verschillende branches een enorm partnernetwerk. Innovencio weet wat jouw idee of project nodig heeft om een waardevolle subsidie te verkrijgen. Zodat je project én innovatiekracht volledig tot bloei komen en je bedrijf gaat groeien. Dit is waar wij, Experts bij Innovencio, ons iedere dag weer voor inzetten.