Ik word enthousiast van innovatieve ideeën over maatschappelijke vraagstukken en ik draag graag mijn steentje bij aan het vertalen van deze ideeën tot concrete oplossingen.

Na mijn bèta studie medische biologie aan de Radboud Universiteit in Nijmegen, heb ik 5 jaar promotieonderzoek gedaan op de afdeling celbiologie bij het Nederlands Kanker Instituut in Amsterdam. Mijn expertise ligt dan ook bij Life Sciences & Health, biotechnologie en duurzaamheid.

Naast mijn vakinhoudelijke kennis, heb ik hier ook ervaring opgedaan met het verzamelen en analyseren van informatie en het vertalen van deze informatie tot heldere, overtuigende teksten. Bij Innovencio zet ik deze kwaliteiten in om in samenwerking met de klant alle relevante informatie boven tafel te halen, de subsidiekansen voor een onderneming te onderzoeken om vervolgens een succesvolle subsidieaanvraag te realiseren.

Ik kijk ernaar uit om naar nieuwe ideeën te luisteren en samen met ondernemers hun innovaties naar een hoger plan te tillen.