Lisa van Dongen

Binnen Innovencio kan ik mijn kwaliteiten en ervaring goed gebruiken. Zo heb ik als onderzoeker in de fysische chemie geleerd om oplossingsgericht en gestructureerd te werk te gaan. Vanuit mijn bestuursrol binnen scouting heb ik juist veel ervaring opgedaan in het verbinden van partijen. Mijn brede achtergrond sluit goed aan bij projecten gericht op bijvoorbeeld chemie, life science of nanotechnologie.
Ook mijn passie voor natuur en milieu kan ik goed in mijn werk kwijt. Ik ben ervan overtuigd dat we klimaatverandering moeten aanpakken door de handen ineen te slaan en de creativiteit en kennis die beschikbaar is binnen de Nederlandse samenleving in te zetten. Ik word gedreven doordat ik in dit werk vooraan mag staan bij de nieuwste ontwikkelingen op gebied van duurzaamheid.

Vanuit deze kennis en ambitie sta ik jou als innovatieve en duurzame ondernemer graag bij in jouw subsidieaanvraag. Ik schakel snel en sla een brug tussen betrokkenen met verschillende achtergronden. Samen komen we tot de kern van jouw innovatie en vinden we de optimale financieringskansen.