Mijn kennis op financieel gebied heb ik opgedaan tijdens mijn studie HBO Finance & Control. Na deze studie heb ik een Master Circulaire Economie afgerond waarbij mijn passie voor duurzaamheid en innovatie is ontstaan. Alles valt nu samen bij mijn werk binnen Innovencio: financieel onderlegd met kennis van duurzaamheid.

Als echte financial werk ik graag met cijfers. Met behulp van mijn analytisch vermogen analyseer, herstructureer en co├Ârdineer ik cijfers, zodat deze op de juiste manier in je projectadministratie en projectbegroting komen. Daarnaast zorgt mijn kennis met betrekking tot duurzaamheid er voor dat ik begrijp waar je mee bezig bent. In combinatie met mijn punctualiteit zorgt dat voor een goede project- en procesbewaking.

Met mijn kennis en kunde help ik je graag gedurende het subsidieproces. Zo kan je je focussen op de inhoud en uitvoering van je project. Ik ben blij dat ik je mag helpen bij het verkrijgen van de financiering van je duurzame en innovatieve projecten en zo bij te dragen aan een duurzame toekomst.