Innovencio zoekt een enthousiaste junior project consultant!

Binnen onze jonge en snelgroeiende organisatie zijn wij op zoek naar een compliance consultant die minimaal 32 uur inzetbaar is.

Innovencio houdt zich bezig met het aanvragen en begeleiden van subsidies voor haar klanten in het hele land. De organisatie kenmerkt zich door haar professionele manier van werken en de fijne, open en dynamische sfeer. De aard van het werk vraagt op bepaalde momenten versnelling, dus je moet kunnen werken met deadlines.

Als compliance consultant ben jij dé specialist als het gaat om het verantwoordingstraject van subsidies. Je verdiept je in allerlei subsidieregelingen en hebt een sterke adviesrol. Je werkt direct voor de klanten van Innovencio. Met jouw kennis van het (inter)nationale financierings- en subsidielandschap en jouw expertise op het gebied van financieel-administratief projectmanagement, ondersteun je onze klanten in de succesvolle uitvoering van hun subsidieprojecten. Je bent een spin in het web bij de financiële verantwoording en rapportage van subsidieprojecten.

Je werkzaamheden bestaan daarnaast uit het monitoren en analyseren van subsidieverantwoordingsgegevens, het waarborgen van een goede procesbewaking. In deze rol zul je ook adviseren over financiële aspecten van projecten en staatssteun en begrotingen controleren voor projectaanvragen. Een perfectionistische blik en oog voor detail zijn hiervoor cruciaal!

Ben jij onze nieuwe collega?

We zoeken een persoon die:

 • in staat is om zaken nauwgezet vast te leggen en een kloppend dossier aan te leggen;
 • van nature kan plannen en deze planning/acties kan bewaken zodat doelen op tijd behaald worden;
 • makkelijk mee- en vooruit denkt, een klantgerichte instelling heeft en een teamspeler is;
 • werk ziet liggen en er niet van schrikt als een dag ineens heel anders verloopt dan van te voren gepland door belangrijke zaken die zich onvoorzien aandienen. 

Wat vragen we?

Je hebt een afgeronde opleiding op hbo of academisch niveau met bij voorkeur een financiële of bedrijfseconomisch opleiding. Daarnaast ben je communicatief sterk, leergierig en voel je feilloos aan hoe je dingen toch voor elkaar krijgt als het iets lastiger wordt. Daarbij hoort een uitstekende beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift.

Om invulling te geven aan de taakomschrijving is het voor ons belangrijk dat je de volgende competenties bezit:

 • Accuraat, ordelijk & gestructureerd.
 • Zelfstandig, proactief & willen nemen van verantwoordelijkheid.
 • Betrokken, integer & sensitief.
 • Flexibel, sociaal & leergierig.
 • Precies zijn, kwaliteit- & resultaatgericht.

Wat bieden wij je?

 • Een snelgroeiende organisatie in een boeiende branche die volop in beweging is;
 • Een stimulerende omgeving waarbinnen je de ruimte en het vertrouwen krijgt om te groeien in je eigen talenten;
 • Onderdeel worden van een prettig team waarbinnen iedereen een belangrijke schakel vervult om samen kwaliteit te leveren.
 • Marktconform salaris en arbeidsvoorwaarden en leuke teamactiviteiten.

Pas je bij ons?

Ben jij de persoon die je eigen plek inneemt in je eigen expertise om samen een goed geheel te vormen? Wil jij jezelf ontwikkelen en samen met ons de organisatie verder laten groeien? Welkom!

Solliciteren?

Herken jij jezelf in deze vacature? Dan zijn we nieuwsgierig naar jou en je ambitie. Je kan solliciteren door je sollicitatiebrief te sturen naar info@innovencio.nl. Wanneer je nog overige vragen hebt, staan wij je graag te woord; je kunt ons bereiken op telefoonnummer 0418-841 885.