01 februari 2022

Op 1 februari opent de subsidieregeling Demonstratieprojecten, Haalbaarheidsstudies en Investeringsvoorbereidingsprojecten (DHI 2022) opnieuw. Deze regeling is uitermate geschikt voor mkb’ers die hun product of technologie willen demonstreren in het buitenland. Ook ondernemers die een investering in het buitenland willen doen, of de haalbaarheid van hun project willen onderzoeken, kunnen van deze regeling gebruik maken.

Budget en aanvraagtijd DHI 2022

Er is in totaal € 8,5 miljoen beschikbaar voor de DHI 2022. Het budget is verdeeld in een bedrag van € 4,5 miljoen voor activiteiten in opkomende en ontwikkelde markten en € 4 miljoen voor activiteiten in ontwikkelingslanden. De subsidie kan oplopen tot € 200.000 per project.
Indienen kan tot en met 31 december 2022, zolang er budget is. Aanvragen worden behandeld op basis van ‘first come, first served’.

Interesse in de DHI-regeling?

Heb jij de ambitie om je bedrijf internationaal te ontwikkelen? Wil je toetsen of jouw project of investering haalbaar is, of wil je jouw product of technologie demonsteren? Dan is deze regeling wellicht wat voor jou. Neem contact met ons op voor een persoonlijk subsidiegesprek.