21 april 2021

Goed nieuws voor bedrijven met innovatieve projecten die bijdragen aan CO2-reductie. Het ministerie van Economische Zaken & Klimaat investeert € 50 miljoen extra in de regeling DEI+ (Demonstratie Energie- en Klimaatinnovatie). Deze regeling is vooral interessant voor ondernemers met een pilot- of demonstratieproject dat zich richt op de CO2-reductie en kosteneffectieve toepassing van innovatieve technieken.

De regeling kan op veel belangstelling rekenen. Mede hierdoor was er begin deze maand al sprake van een overvraging van het budget. Door deze extra investering is er tijdelijk weer ruimte voor nieuwe aanvragen.

 

Wie komt in aanmerking voor de DEI+?

Wil je als bedrijf minder energie gaan gebruiken in je productieproces? Heb je een innovatieve techniek om CO2-uitstoot te verminderen, of investeer je in hernieuwbare energiebronnen? Maak je uit afval op grote schaal nieuwe producten of materialen? Dan is deze regeling voor jou zeker interessant. Je pilot- of demonstratieproject moet passen in één van de volgende thema’s:

 

Interesse? Neem nu contact op!

Wil jij met jouw project in aanmerkingen komen voor subsidie via de DEI+? Of vraag je je af Maak dan gebruik van de kans die deze extra investering biedt. Onze experts hebben ruime ervaring met het indienen van de DEI+. We begeleiden ook jou graag in dit proces. Neem voor een persoonlijk adviesgesprek contact met ons op.