18 februari 2021

Investeren in de ontwikkeling van je medewerkers is investeren in je onderneming. Wil jij als ondernemer werk maken van het leren en ontwikkelen van je medewerkers? Dan kun je ook dit jaar weer in aanmerking komen voor de SLIM-regeling (Stimuleringsregeling Leren en ontwikkelen in mkb-ondernemingen). De ronde voor het mkb is open van 2 t/m 30 maart. In juni volgt een openstelling voor samenwerkingsverbanden en het grootbedrijf in de horeca, recreatie en landbouw.

 

Waar is de SLIM-regeling voor bedoeld?

De SLIM-regeling is geen subsidie om de kosten voor een training of cursus te dekken. Wat kan er dan wel? SLIM financiert activiteiten die het leerklimaat in jouw onderneming bevorderen. Je kunt hierbij denken aan:

 

Voor wie geldt deze regeling?

De eerste openstelling in maart is speciaal voor het mkb bedoeld. In juni volgt een tweede openstelling voor samenwerkingsverbanden en het grootbedrijf in de horeca, recreatie en landbouw. Er is in 2021 een budget van € 48 miljoen beschikbaar voor het mkb. Voor het grootbedrijf is dit € 1,2 miljoen. De maximale subsidiebedragen en percentages zijn voor de diverse soorten aanvragers verschillend. Voor meer informatie hierover kun je terecht op onze regelingenpagina.

 

Interesse in de SLIM-regeling?

Wil je weten of jouw plan in aanmerking komt voor subsidie? Neem dan contact met ons op voor een persoonlijk adviesgesprek. Wij gaan graag samen met jou op zoek naar een passende subsidie. Ook voor het schrijven en indienen van de aanvraag kun je bij ons terecht.