“Tien jaar lang heb ik zelf de subsidieaanvragen geschreven. Na een aantal slechte ervaringen met subsidieaanvraagschrijvers was ik ervan overtuigd dat die bureaus weinig toevoegen voor ervaren R&D bedrijven. Toch raadde iemand me Innovencio aan. Omdat Innovencio met no cure no pay werkt, besloot ik het nog eenmaal te proberen. Toen was ik om. Ik benader Liesbeth en haar team regelmatig voor het schrijven van aanvragen.”

“Elke medewerker van Innovencio is deskundig en weet waar hij of zij het over heeft. Dat maakt Innovencio zo goed. Dat geldt niet alleen voor de kennis over subsidies en bijbehorende eisen, maar ook technisch inhoudelijk zijn ze sterk. Ze begrijpen de innovatie en zijn waarde ècht, dat zie je terug in de aanvragen. Inmiddels hebben we gescoord bij diverse OPZuid– en MIT-projecten.”

“Het mooie van Innovencio is dat niet alles op de schouders van Liesbeth rust. Alle mensen die er werken zijn competent. Dat is heel waardevol. Het maakt voor mij niet uit wie de aanvraag schrijft, ik weet dat ik het werk bij Innovencio uit handen kan geven. En dat is knap, want ik laat iets alleen aan anderen over als ik er vertrouwen in heb.”

Gillian Mimnagh