WBSO

Tips voor WBSO ontvang je via Innovencio

Voor WBSO subsidieadvies ben je bij Innovencio aan het juiste adres. De afkorting WBSO staat voor Wet Bevordering Speur- en Ontwikkelingwerk. Dit is in Nederland het grootste stimuleringsinstrument. Het doel van WBSO is het stimuleren van innovatie. Of het nu gaat om een technisch nieuw product, een nieuw ontwikkelde programmatuur of een fysiek productieproces, WBSO is dan het meest aangewezen instrument voor subsidie. In elke sector kunnen alle bedrijven hier subsidie aanvragen.

Afgewezen WBSO subsidie

WBSO wijst in sommige gevallen de aanvraag om subsidie af. Is dat ook in jouw situatie gebeurd? Hiervoor zijn verschillende redenen te bedenken. Soms wordt een aanvraag niet in de juiste woorden ingediend. Dit wil zeker niet zeggen dat je aanvraag echt niet in aanmerking komt voor subsidie. Neem in dit geval contact op met Innovencio en we kijken graag even met je mee. Meestal weten wij de juiste toon wel te vinden en wordt de subsidie alsnog toegezegd.

Innovencio voor WBSO subsidieadvies

Wil je een WBSO subsidie aanvragen, neem dan zeker contact op met Innovencio. Bij ons ligt het slagingspercentage zeer hoog. Dit heeft alles te maken met onze aanpak. Kom met je idee bij ons op gesprek en samen sparren we over jouw plannen. Op deze manier komen precies de juiste vragen naar boven en kunnen we een strategische aanvraag indienen. Je hoeft absoluut niet bang te zijn dat je bij ons hoge kosten maakt. Uiteraard profiteer je bij ons van no cure no pay. We laten overigens altijd vooraf weten hoe hoog de eventuele vergoeding zal bedragen. Naast het aanvragen van de subsidie zijn wij er ook voor het begeleiden van het hele proces. Wil je meer weten? Neem gerust even contact met ons op. We hebben jarenlange ervaring in de subsidiewereld en denken graag met je mee.

Interesse?

Neem contact op!