27 november 2019

Het LIOF heeft de nieuwe indiendata voor LimburgMakers, LimburgLogistiek en LimburgAgrofood bekendgemaakt.

Subsidie Innovatieproject

Mkb’ers met een idee voor een innovatief product of innovatieve dienst kunnen gebruikmaken van een innovatieproject. Het innovatieproject is gericht op de ontwikkeling en realisatie van een innovatief product of innovatieve dienst. Je hebt een idee en zoekt hulp in de uitwerking van je plan of een tegemoetkoming in de projectkosten. Dan kan LIOF bijdragen in deze kosten middels een subsidie. Zo krijg je hulp bij de laatste stap van productontwikkeling naar marktintroductie.
De indiendata voor 2020 zijn 22 januari en 15 april. De beoordeling van deze voorstellen vindt plaats op respectievelijk 13 februari en 14 mei.

Subsidie Adviesproject

Naast het innovatieproject bestaat ook de optie voor een subsidie voor een adviestraject. Ook dit geldt voor LimburgMakers, LimburgLogistiek en LimburgAgrofood. LIOF biedt je de mogelijkheid om een externe expert in te huren om de concurrentiekracht van je onderneming te versterken. De expert kijkt samen met jou naar vraagstukken binnen jouw bedrijf. Je kunt zelf je externe expert kiezen of LIOF vragen je hierbij te helpen.
De indiendata voor 2020 zijn 15 januari, 19 februari, 25 maart, 29 april en 20 mei. De beoordeling van deze voorstellen vindt plaats op respectievelijk 30 januari, 5 maart, 9 april, 7 mei en 28 mei.

Heb je interesse in een van deze subsidies? Neem dan vrijblijvend contact met ons op voor een persoonlijk subsidiegesprek.