Innovencio is het subsidiebureau voor uw subsidie-aanvraag

MIT

Een MIT subsidie aanvragen

Wil je meer weten over de MIT subsidie? Sta je op het punt een MIT subsidie aan te vragen? Of wil je weten wat je al aan je project kunt doen in afwachting op een positief antwoord op je aanvraag? Vraag dan een persoonlijk subsidiegesprek aan met een van onze Experts. Wij leggen je graag alle ins- en outs van de MIT subsidie uit.

Waarom een expert betrekken bij een MIT subsidie?

Als je een expert bij je MIT aanvraag betrekt, vergroot je aanzienlijk je kans op een succesvolle aanvraag. Want een expert is op de hoogte van de laatste wet- en regelgeving. Wat is de perfecte tijd van aanvraag? Kun je MIT slim combineren met een andere subsidie? Onze experts kennen de MIT én andere subsidies door en door. Wij laten jouw innovatieve idee perfect aansluiten bij de MIT subsidie.

Vraag een persoonlijk subsidiegesprek over MIT aan

No cure, no pay. Dat is onze insteek. Wij durven dit aan omdat we precies weten wat er nodig is voor een succesvolle MIT subsidie. Dus wil je weten hoe je jouw idee kunt omzetten naar de perfecte MIT pitch? Vraag dan een persoonlijk subsidiegesprek aan. We zien ernaar uit je te ontmoeten en meer te horen over je fantastische idee.

Vraag hier je persoonlijke gesprek over MIT subsidie aan.

Interesse?

Neem contact op!