Innovencio is het subsidiebureau voor uw subsidie-aanvraag

MIT

Een MIT subsidie aanvragen

Wil je meer weten over de MIT subsidie? Sta je op het punt een MIT subsidie aan te vragen? Of wil je weten wat je al aan je project kunt doen in afwachting op een positief antwoord op je aanvraag? Vraag dan een persoonlijk subsidiegesprek aan met een van onze Experts. Wij leggen je graag alle ins- en outs van de MIT subsidie uit.

MIT Haalbaarheid Expert - Thomas van Uden

Thomas van Uden
MIT Expert

Heb je vragen over het aanvragen van MIT?
Ik help je graag.

Tel: 06 – 27 33 43 51
Email: thomas@innovencio.nl

Bekijk 2M Engineering in ons portfolio!

Waarom een expert betrekken bij een MIT subsidie?

Als je een expert bij je MIT aanvraag betrekt, vergroot je aanzienlijk je kans op een succesvolle aanvraag. Want een expert is op de hoogte van de laatste wet- en regelgeving. Wat is de perfecte tijd van aanvraag? Kun je MIT slim combineren met een andere subsidie? Onze experts kennen de MIT én andere subsidies door en door. Wij laten jouw innovatieve idee perfect aansluiten bij de MIT subsidie.

Vraag een persoonlijk subsidiegesprek over MIT aan

No cure, no pay. Dat is onze insteek. Wij durven dit aan omdat we precies weten wat er nodig is voor een succesvolle MIT subsidie. Dus wil je weten hoe je jouw idee kunt omzetten naar de perfecte MIT pitch? Vraag dan een persoonlijk subsidiegesprek aan. We zien ernaar uit je te ontmoeten en meer te horen over je fantastische idee.

Vraag hier je persoonlijke gesprek over MIT subsidie aan.

Waarom Innovencio betrekken bij uw MIT aanvraag?

Innovencio laat op een aantal relevante punten licht schijnen:

  • Aanvullende subsidie bij WBSO Bij elke WBSO-aanvraag gaan we na of een plan ook in aanmerking komt voor MIT. Doordat de plannen dan al bekend bij ons zijn, kan die kennis gebruikt worden om in te schatten of een subsidieaanvraag voor MIT eveneens kanshebbend is. MIT kan dan als aanvullende subsidie naast de WBSO dienen. Zo slaan we twee vliegen in één klap.
  • Actieve benadering van de klant Vanwege de wisselende aanvraagtermijnen zoals ‘first come first serve’ is het belangrijk om er op tijd bij te zijn om een MIT aanvraag in te dienen. Dat moet soms op relatief korte termijn. Doordat we nauw contact onderhouden met onze klanten en goed op de hoogte zijn van hun ontwikkelingen, kunnen wij een klant gericht benaderen als we zien dat hun innovatieve idee aansluit bij de criteria van MIT.
  • Hoge scoringskans MIT aanvragen De kwaliteit die wij als norm stellen aan de aanvragen, wordt ook als zodanig gewaardeerd. De afgelopen jaren is een groot deel van de aanvragen die we indienden voor MIT gehonoreerd, in 2015 gold dit zelfs voor alle ingediende projecten (8 uit 8), in 2014 slaagden we ook voor honderd procent (3 uit 3). Vanwege onze hoge scoringskans ligt een kwart van de MIT aanvragen voor regio zuid bij ons bureau.

Meer weten?

Neem contact op!