Ontmoet onze Experts

Wij zijn Innovencio, Experts in Subsidies. Een team van adviseurs met ieder een eigen expertise en passie. Iedere dag weer zetten wij ons met veel energie in om jouw mooie project dé subsidie- en projectbegeleiding te geven die het verdient.Interesse om jouw idee te bespreken tijdens een persoonlijk subsidiegesprek?

Teske

Teske

Chief Happiness Officer

Top teamwerk

Het is onze missie jouw project een ‘honderd procent slaagkans’ te geven. Zolang dit niet het geval is, dienen we de subsidieaanvraag niet in. Om tot zo’n topprestatie te komen, is goed en intensief teamwerk een must. We benutten dan ook alle aanwezige energie, kennis en know how om jouw project tot een succes te maken.

Onze stijl? Een combinatie van een flinke dosis deskundigheid aangevuld met plezier en betrokkenheid. Hierbij is geen enkele subsidie uitdaging ons te groot. Of het nou gaat om een specialistische subsidie, een ambitieuze indientermijn, iets volledig nieuws of het vinden van dé niche waarin jouw idee het beste past.Kom met ons kennismaken. Je bent van harte welkom.